A vasárnapi Sláger Téma vendégei Mautner Zsófia gasztroblogger és Göttinger Pál színházi rendező lesznek. A május 13-án 20 órától hallható műsorból kiderül, hogy mindketten egyfajta misszióként igyekeznek a gasztro- illetve színházi kultúrát mind szélesebb körben népszerűsíteni.

Május 13-án a Sláger Téma első órájának vendége Mautner Zsófia gasztroblogger lesz, aki még brüsszeli diplomataként főzte ki, gasztroblogjával az itthoni kulinária élére áll. A műsorvezető Kalmár Tibor a hazai konyha- és ételművészet fejlődéséről, a főzős műsorok evolúciójáról is kérdezi, de még az is kiderül, miért is tekint Mautner Zsófiára minden rajongója igazi barátnőjeként, és miért gondolhatunk rá a magyar gasztrovilág nagyköveteként.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától Göttinger Pállal beszélget Kalmár Tibor. A nyíregyházi Móricz Zsigmond színház főrendezője a fővárosi színházak világában újító darabjai, kortárs művek rendezései révén vált népszerűvé, pedig csak egy véletlenen múlt, hogy nem vett egészen más irányt a karrierje. A vasárnapi adásban a Junior Príma-díjas színházi direktor határon túli kultúrmissziójáról is szó esik majd, de az is kiderül, hogyan fér meg egymás mellett az operett és a prózai darabok rendezése, vagy mitől újító egy színházi előadás, ahogy még az is, mi a feladata egy főrendezőnek.

2018. május 13-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Mautner Zsófiával és Göttinger Pállal, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!