A vasárnapi Sláger Téma vendégei Faragó András színművész, valamint Kárász Róbert televíziós műsorvezető és Hevesi Tamás énekes lesznek. A május 20-án 20 órától hallható műsorból kiderül, hogy az ország egyik legfoglalkoztatottabb szinkronhangja hogyan éli meg karrierje kettősségét, illetve, hogy mi is az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvény küldetése.

Május 20-án a Sláger Téma első órájának vendége Faragó András nívódíjas színművész lesz. Az ország Topiját a színpadokon általában zenés darabokban, csupa grófi, úri szerepekben, míg a filmvásznon inkább a Valami Amerika Mónikájához hasonló karakterekben láthatjuk. Hogy miért alakult ez így, az is kiderül majd a vasárnapi adásból. Kalmár Tiborral az idei év egyik gigaprodukciójáról, a Hófehérke musicalről is beszélgetnek, amiben ő alakítja a történetet alaposan összekuszáló Vadászt. Sőt, Faragó András egy talán kevésbé ismert oldaláról is bemutatkozik, hisz elárulja, hogyan is vált belőle hippológus.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától Kárász Róbert és Hevesi Tamás lesznek Kalmár Tibor vendégei. A reggeli tévés műsorok házigazdája társadalmi szerepvállalásáról is mesél majd, ahogy a Csíkos napernyő előadójáról is kiderül, ismertségét, ha csak teheti, igyekszik jótékony célra is használni. Kettejüket nem csak egy közös televíziós műsor, de egy jótékonysági kezdeményezés, az Ezer Lámpás éjszakája is összeköti. Hogy mi is ez pontosan, kiderül a Sláger Témából.

2018. május 20-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Faragó Andrással, Hevesi Tamással, Kárász Róberttel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!