SLÁGER FM

Július 8-án a Karinthy-gyűrűs humorista, Litkai Gergely, valamint a Kozmix együttes énekese, Lányi Lala lesz a Sláger Téma vendége.

Július 8-án a Sláger Téma első órájának vendége Litkai Gergely lesz. A stand up comedy magyarországi meghonosítójáról, a civilben jogász és színházigazgató Litkai Gergelyről kiderül, miért nem ír már több nagyjátékfilmhez forgatókönyvet, illetve azt is megtudhatjuk a Sláger Témából, miért is vált igazi hungarikummá az általa szintén íróként jegyzett Munkaügyek sorozat. Sőt, még arra is fény derül, mit is gondol a Karinthy-gyűrűs humorista a televíziós piacról és a multikulturális munkahelyekről.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig Lányi Lala, a Kozmix együttes frontembere vendégeskedik. A műsorból újra átélhetjük a Kozmix együttes lassan negyedszázados történetének legfontosabb mérföldköveit. Sőt, kiderül, a közelgő jubileumi évre készülnek-e valamilyen meglepetéssel. Emellett a Sláger Témából megtudhatjuk, mit is jelentett Lányi Lala életében az a hét szűk esztendő, amíg megjárta saját lelki El Camino-ját, ahogy az is, születhet-e könyv ezekből az élményekből.

2018. július 8-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Litkai Gergellyel, Lányi Lalával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!