SLÁGER FM

Dwayne "The Rock" Johnson a hajdani pankrátor aki mára inkább akció filmsztárként ismert legújabb filmjének a Felhőkarcoló szerdai premierjére édesanyját és a 16 éves kányát valamint volt feleségét vitte magával.

"Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött."
/port.hu/

A marcona kinézetű Dwayn Johnsonról, akit mellesleg 2016-ban a People Magazin megválasztott az év legszexisebb férfijának köztudott hogy igen család centrikus. Édesanyján és 16 éves lányán kívül még volt feleségét is magával vitte a premierre. De szerencsére mostani kedvesével is teljes a boldogsága, csak valakinek vigyázni kell a két hónapos ikerlányaikra és így ő otthon maradt a gyerekekkel.

Volt feleségével, Dany Garcia-val a kapcsolatuk baráti maradt, és a 16 éves közös lányukon kívül számtalan dolog összeköti őket. 1997-től 2007-ig alkottak egy párt. A WWE pankráció világában ismerkedtek meg és Dany Garcia volt a "Szikla" managere a WWE-ben.

Írta a Daily Mail