SLÁGER FM

Július 22-én a Madách Színház fiatal színésznője, Tóth Angelika és a Barcelonában Futballárium néven kisebbfajta magyar csodát építő házaspár, Beke Erika és Büki Péter lesznek a Sláger Téma vendégei.

Július 22-én a Sláger Téma első órájának vendége a békés megyei Nagyszénásról indult, hogy meghódítsa a világot jelentő deszkákat. Az adásból kiderül majd, Tóth Angelika karrierjében milyen fontos szerepet játszott a véletlen és a szorgalom egyszerre, illetve, hogy minek köszönhetően kapja sorra a legnagyobb musicalek főszerepeit a Madách Színházban, legyen szó a Mamma Miáról, vagy éppen a Szerelmes Shakespeare-ről.

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától pedig azzal a házaspárral beszélget Kalmár Tibor, akiknek sportkocsmájában gyakori vendég az FC Barcelona két legendája, Iniesta és Xavi, valamint mellettük a magyar sportélet kiválóságai, így a most már veszprémi kézilabdázó Nagy László, vagy a Barcelona világhírű kosárcsapatát jelenleg is erősítő Hanga Ádám. Hogy mit is jelent a Futballárium a katalán fővárosban, mennyire magyaros virtus Barcelonában hazánk szülöttjeként éttermet nyitni, mindezekről is mesél majd Beke Erika és Büki Péter.

2018. július 22-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Tóth Angelikával, Beke Erikával, Büki Péterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!

MTI