SLÁGER FM

Szó szerint felforrósította a hangulatot a 90-es évek egyik legnépszerűbb trance-house bandája a Brooklyn Bounce. A csapat tüzes show elemeket is bevetett legutóbbi fellépésén, a Sziget Fesztiválon. A 103.9 Sláger FM műsorvezetője, Somogyi Zoltán már régóta kedveli a formációt, akikkel most a kulisszák mögött is találkozhatott.

Fergeteges koncertet adott a Sziget Fesztiválon a Brooklyn Bounce nevű formáció, mely a 90-es évek egyik legmeghatározóbb trance-house formációja volt. A csapat ezúttal a Sláger FM színpadon lépett fel, amelyet kis híján felperszeltek a tüzes show elemekkel.

„Elképesztő volt a látvány! A zenéjük és a videoklipjeik alapján azt gondolhatnánk, hogy mogorva, merev, esetleg távolságtartó előadókról van szó, de erről szó sincs. Nagyon közvetlenek voltak a koncert alatt is és utána is készségesen álltak a rendelkezésünkre. Allűröktől mentes, nagyon emberi hozzáállásúak” – mondta a rádiós műsorvezető, aki exkluzív interjút készíthetett a formációval.

„Vérprofi csapat, akik a közönség első rezdülései alapján alakítják tovább a koncertet. Szinte már hazajárnak Magyarországra, ami nem csoda, hiszen nagy rajongótáboruk van itthon is” – mesélte Somogyi Zoltán, aki maga is ezt a tábort gazdagítja.

„A 90-es években én is buliztam a számaikra, de a mai napig hallgatom a zenéjüket. Edzéskor kifejezetten szeretem a slágereiket. Nyugodt körülmények között valószínűleg nem őket választanám, de a konditeremben jöhetnek a zúzósabb zenék” – árulta el a műsorvezető, akinek a Brooklyn Bounce-szal készített interjúját hamarosan a 103.9 Sláger FM-en hallhatják.