SLÁGER FM

Szuper születásnapi ajándékot eszelt ki egy amerikai férfi az apjának. A papa születésnapja előtt kitettek egy óriásplakátot, rajta egy telefonszámmal, amiben arra buzdítanak, hogy küldjenek köszöntő sms-t az édesapának. Annyira jól sült el, hogy már több mint 15 ezer sms-t kapott.

Erről beszélt Petra, Csabi, Sanyi és Norbi a Sláger Reggelben. Csabi elmesélte, hogy az egész úgy kezdődött, hogy az apuka március elején kapott egy sms-t egy Nick nevű embertől. Megkérdezte a feladótól, honnan ismerik egymást, kiderült, hogy sehonnan, csak Nick látott egy óriásplakátot, amelyen arra biztatták, hogy kívánjon boldog születésnapot Chris Ferrynek.

A következő napokban beindult a köszöntéscunami: az ünnepelt néhány nap alatt 15 ezer (többnyire ismeretlen) embertől kapott üzenetet és hívást, mindenki boldog születésnapot kívánt neki.

Mint kiderült, a férfi fia tehet mindenről. Aki a saját vállalkozása számára vásárolt plakáthelyet, amikor eszébe jutott, mi lenne, ha megviccelné apját egy ilyen hirdetéssel.

Mivel a történetet nagyon menőnek tartottuk, mi is felhívást tettünk hallgatóink körében, hogy ki szeretne születésnapja alkalmából üzeneteket kapni. Jelentkezett is Viki, aki adásban megadta a számát és hozzájárult ahhoz is, hogy online felületeinken közreadjuk az elérhetőségét. Viki szeretné, ha minél többen felköszöntenék őt SMS-ben.

Mutassuk meg, hogy milyen a Sláger FM család, köszöntsétek fel Vikit. A száma: 06203659076