SLÁGER FM

Exkluzív Sláger FM interjú Emeli Sandé-vel Pénteken jelent meg Emeli Sandé, brit énekesnő és dalszerző legújabb dala, a „Sparrow” ami egy tipikus erős ballada, úgynevezett átívelős szerkezettel. A „Sparrow” a műfaj kedvelőinek igazi csemege lehet. A 95.8 Sláger FM-nek – a több díjjal is kitüntetett – énekesnő exkluzív interjút adott.

A dallal kapcsolatban az énekesnő elmondta, hogy a dal szövegére nagyon büszke, mert úgy érzi „elveszettük a magabiztosságunkat és a képességünket, hogy szeressünk, hogy megértők, toleránsak legyünk másokkal szemben, ami igazán nagy baj, hiszen együtt ámulatba ejtő dolgokra vagyunk képesek.”

– Minden sorát szeretem a dalnak, mert minden sornak megvan a saját kis története. Úgy érzem előrébb léptem a művészetemben, már sokkal magabiztosabb vagyok, és sokkal letisztultabbnak érzem magam – nyilatkozta Emeli a Sláger FM-nek.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a dal esetleg egy új album érkezését jelentené, vagy csak egy random kislemez, de mindenképp jó hallani Emeli hangját újra.

Emeli Sandé egyébként olyan művészeknek írt már számokat, mint például Alicia Keys, Cher Lloyd, Parade, Susan Boyle, Gabrielle, Preeya Kalidas, Rihanna, Leona Lewis, Alesha Dixon, Cheryl Cole, Tinie Tempah, Ella Henderson és Mutya Keisha Siobhan.