SLÁGER FM

Ezen a héten is igazi nyereményeső zúdul a Sláger Reggel hallgatóira, hiszen a legmenőbb koncertek mellett minden reggel egy családi wellness hétvége is tétre kerül a noszvaji baba- és gyermekbarát Oxigén Hotel Family & Spa jóvoltából.

Hallgatóinknak nincs más dolga, mint sms-ben jelentkezni (0630 30 30 958) a basszus vagy hélium játékra, amely a mélybe taszít vagy a magasba emel. Szerencsés játékosunk választhat, hogy egy dalrészletet mélyítve vagy magasabbra torzítva hallgat meg, majd ezután nincs más dolga, mint megmondani, hogy ki volt az előadó, vagy mi a dal címe.

A noszvaji Oxigén Hotel **** Superior Family & Spa Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája gyermek- és bababarát felszereltséggel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, baba-animációval, kristálytiszta levegővel, színes programlehetőségekkel, családi wellness birodalommal, különleges spa ajánlatokkal, kalandparkkal és élmények tengerével készül a vidám és pihentető felüdülésre vágyó családok érkezésére.

Minden hétköznap 6 és 10 óra között kapcsolj Te is a 95.8 Sláger FM ébresztő műsorára: a Sláger Reggelre! A műsorvezetők Pordán Petra, Abaházi Csaba és - a két jómadár - Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Te arcodra is garantáltan mosolyt csal.

A reggeli műsor a hallgatókat érdekes témákkal, játékkal és a legnagyobb slágerekkel szórakoztatja.