SLÁGER FM

Magyarország legismertebb mentalistája Danny Blue volt a Sláger Reggel vendége. A Las Vegasban, Dubaiban, Sydney-ben is sikert aratott művész ezúttal a Sláger FM hallgatóit is megdöbbentette.


Világszerte több ezer embert kápráztatott el tehetségével, Magyarországon pedig Uri Geller utódjának választották a mentalistát. Danny már 6 évesen is rendelkezett a mentalista képességeivel, hiszen például a memória játékban nagyon erősek voltak a megérzései. Egyből kitudta találni a párokat és mindig megnyerte a játszmákat. Évekkel később egy színházi társulathoz szegődött a tudásának tökéletesítése érdekében. Ekkor tudta igazán kipróbálni magát előadóként, hiszen az elsajátított színészmesterség nagyban segítette a színpadi szerepléseinél. Nemzetközi szinten vált Danny Blue néven ismertté Svédország, Franciaország, a Brüsszeli Nemzetközi Művészfesztivál és a Karib-tenger színpadjain.


A Sláger Reggelben élő adásban írt fel egy számot a tenyerére és arra kérte a műsorvezetőket és a hallgatókat, hogy találják ki, hogy melyik számra gondolt, pusztán azzal, hogy ráhangolódnak.


Rengeteg megfejtés érkezett és érdekesség, hogy a legtöbben valóban eltalálták, hogy Danny a 37-re gondolt, még Növényi Norbi is. Lehet ő is mentális képességekkel rendelkezik?