SLÁGER FM

Önmagában már az is óriási dolog, hogy június 25-én Magyarországon lép fel a Backstreet Boys, akik több mint húsz év után térnek vissza Magyarországra, de hogy jegyet és lehetőséget is nyerhetsz a személyes találkozásra a Sláger FM reggeli műsorában, ez igazán grandiózus.

A floridai fiúcsapat 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportcsarnokban ad koncertet a lemezéhez kapcsolódó világkörüli turnéja részeként. Érthető a nagy érdeklődés, a 90-es évek legismertebb fiúbandája volt.

Több mint 130 millió albumot adtak el világszerte, amivel a minden idők legtöbb lemezt eladó zenészek harmincas táborában vannak. Az eddigi legsikeresebb lemezük az 1999-es Millennium volt, amely 30 millió példányban kelt el.

A Backstreet Boyst 1999 és 2002 között hét alkalommal jelölték Grammy-díjra. 2013-ban csillagot kaptak a hollywoodi Hírességek sétányán.

A Sláger Reggelben mindennap lehetőséged nyílik páros belépőt nyerni a koncertre, ráadásul pénteken kisorsolunk 2*2 főt, akik a koncert előtt találkozhatnak a bandával! Waooo!