SLÁGER FM

Október 6-án 20 órától Kőhalmi Zoltán, Karinthy-gyűrűs humorista, a Compact Disco és Bencze Attila műsorvezető lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Kőhalmi Zoltán gyakorlott pályatévesztőként hol hangyákat nevel, máskor saját sírfeliratát kreálja, persze legjobban a dumaszínházas énjét ismerjük. A Sláger Témában szó lesz majd arról, hogyan lett belőle építészmérnök helyett humorista, köszönhetően a Humorfesztivál megnyerésének, no meg persze Fábry Sándornak és Litkai Gergelynek. A Karinthy-gyűrűs Kőhalmi Zoltán szeptemberben íróként is debütált. A férfi, aki megölte a férfit, aki megölt egy férfit - avagy 101 hulla Dramfjordban egy olyan könyv, amire mindenki emlékezni fog, de a címét egész biztosan csak nagyon kevesek idézik majd pontosan...

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Walkó Csaba és Pál Gábor lesz a vendég. A Compact Disco együttes két tagja beszél majd arról, mennyire volt korszakhatár fennállásuk tizedik évfordulója. Így szó esik majd negyedik albumuk fogadtatásáról, a Lofti Begivel való szakításukról, és persze a legújabb klipjükről is. Hogy a Világom egyben már a Compact Disco új világát jelenti-e, azt is elárulja Walkó Csaba és Pál Gábor.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában Bencze Attilával beszélget Kalmár Tibor. A Sláger TV zenei műsorainak főszerkesztője, a műsorvezető Bencze Attila elárulja, hogyan lett cipőgyári dolgozóból az ország talán legnépszerűbb házaló riportere. Legendás műsora, a Bencze házhoz megy kapcsán megtudhatjuk, melyik riportja volt a legemlékezetesebb, de arra is fény derül, kihez menne még szívesen házhoz a jövőben. No és persze beszél majd a tizedik születésnapját nemrégiben ünnepelt Sláger TV legnépszerűbb műsorairól is.

2019. október 6-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Kőhalmi Zoltánnal, a Compact Discoval, Bencze Attilával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!Fotó: facebook.com