TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Hamarosan láthatjuk a mozikban a Last Christmas-filmet Emilia Clarke főszereplésével. A film különlegessége, hogy egy olyan dal is felcsendül majd benne, amit eddig még soha nem hallhattunk George Michaeltől. Hogy ez melyik, azt a Sláger FM hallgatói hallhatják legelőször szerdán!


Karrierje során többször meghódította a slágerlistákat, ám Last Christmas című dala az egyik legnagyobb slágere lett. Ennek a dalnak a címét vette kölcsön a Múlt karácsony címet viselő film, ami természetesen karácsonykor játszódik.
A romantikus vígjáték George Michael több más dalát is feleleveníti, a legvégén pedig egy olyan dala is felcsendül majd, amely eddig soha nem volt hallható. Halála előtt is új albumon dolgozott az énekes, ezek közül több szám elkészült, ezek közül választottak egyet a film alkotói.


A Trónok harcából ismert Emilia Clarke (Daenerys) főszereplésével készülő filmben feltűnik Emma Thompson és Henry Golding is. A karácsonyi dal történetét feldolgozó filmet Paul Feig (Kém, Szellemirtók) rendezi, a forgatókönyvet pedig Emma Thompson és Greg Wise írta.


A filmben George Michael mindenki által ismert zenéje hallható, de egy eddig még soha nem hallott dal is szerepel benne, ráadásul teljes hosszában (6 perc), a film végén. A rendező ezt azzal indokolta, hogy ha az ember egy egészen új számot hall, nem elégszik meg belőle 15 másodperccel.


Paul Feig azt is aláhúzta, hogy a film nem musical. "Van benne néhány olyan rész, ahol a színészek valóban együttélnek a zenével, máshol George zenéje vezeti, vagy nyomatékosítja a történetet" – nyilatkozta.


Figyeld Te is, holnap a Sláger FM-et, ahol körbejárjuk majd George Michael életútját és zenei munkásságát a legnagyobb slágerei társaságában, valamint nálunk hallhatod először a This Is How (We Want You To Get High) című dalt!