TriMedia Sales House
SLÁGER FM

December 29-én 20 órától a jubileumi, születésnapi koncertjére készülő László Boldizsár és a színésznő, Rátonyi Hajni lesz a Sláger Téma vendége.


December 29-én 20 órától a jubileumi, születésnapi koncertjére készülő László Boldizsár és a színésznő, Rátonyi Hajni lesz a Sláger Téma vendége.
Ha valaki a harmincas éveinek legvégén, közel két évtizednyi könnyűzenei karriert követően az opera műfajára vált, és alig tíz év alatt tenorként is a legrangosabb elismeréseket érdemli ki, arra nyugodtan mondhatjuk, hogy nem mindennapi teljesítmény. Sőt, 2019-ben egy nem mindennapi baráti összejövetel ihlette, már általa jegyzett opera is debütálhatott. Ezt a páratlan karriert és a kerek születésnapját ünnepeli január hatodikán László Boldizsár. A BoldiÖtven koncerten az Erkel Színházban sztárvendégeivel és az ország legjobb zenekarával kiegészülve lép majd fel. Hogy kik ők, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, ki az a Kossuth-díjas színész, aki szerepet vállalt László Boldizsár legújabb videóklipjében. Illetve, hogy lesz-e ünnepe a jövőre negyedszázados Cotton Club Singers együttesnek is. Így összeállhat-e újra a legendás jazz zenekar.A Sláger Téma második órájában, 21 órától Rátonyi Hajni színművésznő lesz a vendég. Aki elárulja majd milyen gyerekkora volt a legendás színész, konferanszié Rátonyi Róbert lányaként. Vagy mit is jelentett a rendezőgéniusz Kazimir Károly osztályában végezve, szinte még színművészetisként az örök klasszikussá vált Abigél sorozatban főszerepet alakítani. Rátonyi Hajni mesél több mint négy évtizede íródó színpadi karrierjéről is, így legendás kabarészerepeiről, de operettekről, musicalekről is beszél majd. Szó esik a november elején bemutatott Veszélyes fordulóról is, amely Rátonyi Hajni játéka mellett Földes Eszter rendezői debütálása miatt is emlékezetessé vált a Karinthy Színházban.22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Földes Eszterrel készült beszélgetés lesz újra hallható. A Válótársak és a Mintaapák sorozat sztárja arról is mesél, hogyan vezette rá a sors, hogy rendezőként is debütáljon. Sőt, itt a Sláger Téma Extrában jelenti majd be, hogy a Karinthy Színházban szerepei és a Veszélyes forduló rendezése mellett egy még nemesebb feladatot is kap. Hogy mi is ez a titulus, amivel Karinthy Márton örökébe is lép, kiderül. Ahogy az is, hogyan viseli másfél esztendős kisfia, Álmos Fülöp, édesanyja karrierfordító munkás hétköznapjait.2019. december 29-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en László Boldizsárral, Rátonyi Hajnival, Földes Eszterrel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!