SLÁGER FM

Március 22-én 20 órától a Spanyolországban légióskodó, így a koronavírus-járvány egyik gócpontjának számító Logrono-ban, kijárási tilalomban ragadt válogatott kézilabdázó, Ligetvári Patrik és a Jászai Mari-díjas színművész, Scherer Péter lesz a Sláger Téma vendége.

Rendkívüli időket élünk, így rendkívüli adással is jelentkezik Kalmár Tibor vasárnap este. A koronavírus világjárvány már Európát sújtja leginkább, Olaszország után Spanyolország is egyre súlyosabb helyzetben van. Hogy miképp éli meg mindezt a magyar kézilabdaválogatott átlövője, Ligetvári Patrik, azt megtudhatjuk a Sláger Témából. A Veszprém, La Rioja-ban kölcsönben szereplő játékosa bő egy hete önkéntes karanténban él az észak-spanyolországi Logrono-ban, amely Madrid után a második legnagyobb gócpont a déli országban. Ligetvári Patrik mesél majd nekünk arról, hogyan telnek a kijárási tilalom alatt a mindennapok, mit kell tennie ilyenkor egy felelős polgárnak, de természetesen szó esik arról is, mikor indulhat be újra a sportélet. Hiszen csapata a harmadik helyen állt, amikor felfüggesztették a spanyol bajnokságot, az EHF-kupában pedig a Tatabányával egy csoportban van versenyben a továbbjutásért, és azt se feledjük, hogy ősztől már a Veszprémet erősíti újra. A fiatal magyar játékost, akit Facebook Messengeren keresztül adott interjút még szerda kora délután, üzen az itthoniaknak is, érdemes lesz hallgatni, rá hallgatni, hiszen most a legtöbb rajtunk múlik!

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Scherer Péter lesz a vendég. Akivel még a múlt hét során rögzítették ezt a beszélgetést, így a koronavírus járvány kapcsán csak az első, de a színészszakmát leginkább érintő intézkedésekről, a színházak bezárásáról beszél a színművész. Legújabb bemutatója, A nevem Mary Page Marlowe mellett hamarosan induló új, saját fejlesztésű sorozatáról, az Apatigrisről is mesél, amelynek forgatókönyvírója ugyanúgy Köbli Norbert lesz, mint a nagysikerű Válótársaknak. De szó lesz előkészületben lévő filmjéről, a Ha elfárad, viheti fantasy vígjátékról is. A Jászai Mari-díjas színművész vall majd arról, hogy negyedszázada íródó karrierjében mennyire fontos a Mucsi Zoltánnal közös Pepe és Kapa páros, ahogy arról is, miért csak harmincas éveiben döntött úgy, hogy végleg a színészetet választja hivatásául.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Garami Gáborral készült beszélgetés lesz újra hallható. Hogy a rádiós műsorvezető álmodik-e még a színészi karrierről, illetve, hogy miért is nem sikerült a felvételije a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, a vasárnapi adásban elárulja. Ahogy azt is, miért a fogorvosának köszönheti lassan negyedszázada töretlen rádiós karrierjét. Hogy kik voltak a nagy tanítómesterei, miért érzi magát igazán jól a hétvégi műsorsávokban, arról is vall majd. Szó lesz az idén tízesztendős zenekara, a Garami Funky Staff jubileumi terveiről is. A videómegosztókon futó Potyautas műsora kapcsán pedig azt is megtudhatjuk, vágyik-e arra, hogy a legnagyobb képernyőn is felbukkanhasson.

2020. március 22-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Ligetvári Patrikkal, Scherer Péterrel, Garami Gáborral, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!