TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az énekesnő otthonában vészeli át a járvány sújtotta időszakot. Most elárulta, hogyan telnek a mindennapjai, valamint azt is, hogy miben számít követői segítségére.Az énekesnő otthonában vészeli át a járvány sújtotta időszakot. Most elárulta, hogyan telnek a mindennapjai, valamint azt is, hogy miben számít követői segítségére.


A kialakult járványügyi helyzetben – sokakhoz hasonlóan – Zoltán Erika is otthon tölti most minden idejét. Az énekesnő videointerjúban árulta el, hogyan telnek a mindennapjai az önkéntes otthoni karanténban.


„Alapvetően szeretek itthon lenni, de ebben most van egy kis csavar. Ahogy szerintem más is, úgy én is folyamatosan érzek a gyomromban egy kis csomót, amit a lelkem helyez oda” – mesélte Pordán Petrának az énekesnő, aki a Sláger FM Maradj otthon – Vigyázzunk egymásra naponta jelentkező interjúsorozatában számolt be arról, hogyan éli meg a kialakult helyzetet.


„20 éves korom óta a színpadon élek, a hétvégéim arról szóltak, hogy elkezdek készülni a fellépésre. Negyed óra alatt elkészülök, aztán irány a fellépés, megérkezünk és már mehet is a buli...most derül ki, hogy ez az egész mennyire hiányzik! Fizikailag érzem ennek a hiányát, ahogy összekapaszkodunk a fiúkkal, ahogy elindul a buli, amikor megszólal az intro. Remélem hamar eltelik ez az időszak, viszont ahhoz, hogy minél hamarabb visszatérhessünk ahhoz az életünkhöz, ami most ennyire hiányzik, arra van szükség, hogy mindenki – aki teheti – maradjon otthon” – mondta az énekesnő, aki meglepetéssel is készül rajongóinak.


„Értelemszerűen az április 3-ra tervezett koncert elmarad, de készülök egy meglepetéssel a rajongóimnak. Azon is gondolkozunk, hogy technikailag hogyan tudjuk megoldani, hogy „koncertet adjunk”. Hat zenész van körülöttem és a táncosok nélkül sem tudom elképzelni ezt. Beszéltünk róla, hogy mindenki külön felveszi a részét és valahogy összetesszük. Akinek van ötlete, hogy technikailag ezt hogyan is oldjuk meg, azt szeretettel várom” – árulta el Zoltán Erika.


Az interjú a https://www.youtube.com/watch?v=z8LKQXnVmGo linken érhető el.