SLÁGER FM

Ahogyan a filmekben is: nálunk nincs erőszak, nincs durvaság, nincs korhatáros tartalom, viszont van jókedv, poénok, barátság - napfény, tenger, öröm és szerelem!

Ami lesz: szinkron- és hangfelismerő versenyek, pókerversenyre, sör-virsli, limonádé-virsli verseny Felejthetetlen hétvége belépő(bérlet): ezzel a belépővel igazán eleven élményekre számíthattok, mivel a teljes fesztivál teljes idejére biztosítja a részvételeteket. A külön nevezős elemeken kívül (póker, sör-virsli, rodeó-bika, hagymásbab) minden benne van csütörtöktől vasárnapig (beleértve a strandot, a SHMB koncertet és retro diszkót is).

A hétvégi belépő/bérlet ára: 3 éves korig ingyenes a részvétel 3-10 éves korig 3500 Ft 10 éves kor felett 4800 Ft Napijegy: ez a belépő típus kizárólag egy napra érvényes. Azokra gondoltunk ezzel az opcióval, akik csak "leruccannának mulatni egyet" a Velencei-tóra. Köszönhetően programjainak, a csak egy napra érkezők "sokáig nem fogják elfelejteni ezt a napot". A külön nevezős elemeken kívül (póker, sör-virsli, rodeó-bika, hagymásbab) minden benne van, ami az adott napon program (beleértve a strandot, a SHMB koncertet és retro diszkót is).

Időpont: 2016. július 10. Web: spencerhillfesztival.info