SLÁGER FM

Nehezen szokott hozzá a kialakult helyzethez Szűcs Gabi énekesnő, akit nagyon letört a járvány kirobbanása. Különösen az viselte meg, amikor koncertjei sorra lemondásra kerültek. „Nagyon rész érzés volt, ahogy két hét alatt egyre csak húztam ki a felkéréseket, koncerteket a naptáramból a járvány berobbanásakor. Szomorú voltam, a férjem ezt látva úgy döntött „rendel” tőlem egy koncertet. Így életem első karantén fellépést neki köszönhetem. Nagyon komolyan vettem a felkészülést, ő pedig az egész koncertet. Sikerült is egy kis mosolyt csalnia az arcomra ezzel” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki igyekszik hasznosan tölteni a karanténidőt.
„A lakás minden szegletét kitakarítottam már, a teraszunkra lassan nem tudunk kilépni. Tavaly kezdtem el a csinosítását, teleltetem a virágokat, ültetek, metszek, de azt hiszem egy kicsit túltoltam a dolgot, új hobbit kell keresnem, mert lassan nem férünk el” – mondta az énekesnő, akit zeneileg ugyan nem inspirál a karantén, írói vénáját azonban annál inkább meg tudja most csillogtatni. „Próbáltunk a zenekarral új dalokon dolgozni, de a görcsös akarás nem vezet eredményre. Inkább bénítólag hat ránk a karantén ezen a téren. Azonban van egy régóta dédelgetett krimi-ötlet a fejemben, amit végre elkezdtem írni. Nagyon szeretem ezt a műfajt, az írást pedig nagyon élvezem. Bízom benne, hogy lesz belőle valami, de ha nem, akkor a magam szórakoztatására is megérte.
A kész regényt meg fogom mutatni egy hozzáértőnek, remélem, hogy egyszer megjelenhet” – mondta a műsorvezetőnek, Kalmár Tibornak Szűcs Gabi. A beszélgetés hanganyaga a linken érhető el.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HGjsTM3G6Ms" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Fotó: Szűcs Gabi Official / Facebook