TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Nem akármilyen eljárásnak vetette alá magát Reviczky Gábor, aki nemrég úgy döntött, hogy leveteti a DNS-ét. A speciális eljárásnak köszönhetően a levett és tárolt DNS a legzordabb körülmények között is „életben marad”. „Egy barátom találta ki ezt a speciális eljárást, amely az Egyesült Államokban már régóta megtalálható. „Megmenti” a DNS-eket, minden a nyálon keresztül történik. Innen veszik le a mintát, amelyet megőriznek. Az őrzéshez egy orvosi egyetemmel közösen kifejlesztettek egy olyan technológiát, amelynek köszönhetően minden körülmények között megőrizhető a DNS. Akár a világűrbe is ki lehetne küldeni, azt is túléli” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Reviczky Gábor, aki csodálattal nézi az orvostudomány fejlődését, ugyanakkor nem hisz abban, hogy a jövőben, a DNS birtokában bárki, bármikor reprodukálható lesz.
„Azt feltételezhetjük, hogy a DNS birtokában újraalkothatóak leszünk. Az én szemléletem, gondolkodásmódom szerint azonban ez egy butaság. Ma már tudományosan bizonyított, hogy minden embernek lelke van. Minden lélek a születés pillanatában választja ki azt a testet, amelybe beköltözik.
Hiába készítenének el még egyszer – már ha szabad lenne – nem lennék ugyanaz, hiszen egy másik lélek költözne belém. Így teljesen felesleges egy másik, hasonmást létrehozni, mert az nem ugyanaz az ember lesz, aki élt már egyszer” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Reviczky Gábor. A beszélgetés az alábbi linken érhető el.

Fotó: Reviczky Gábor Facebook