TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Viktorék nyári újdonsága a popimádók nagy kedvence lesz: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát zenét alkotnak.
A Király-Béres páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dalokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét megaslágerré Demjén Ferenc „Tűzvarázsló” című klasszikusát, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere azóta is töretlen.

A track producere M1N3, azaz Martin West volt, akivel Viktor egy holland dalszerző táborban ismerkedett meg. Ott annyira jól sikerült a közös munka, hogy végül úgy döntöttek, a nagyközönségnek is hallania kell a „Models”-t.

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, melynek operatőre nem más, mint a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja, Kasza Tibor volt.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös „Füttyös”, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc „Solo”.

Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.
A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak” izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel egészen új hullámot indítva.

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton