TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Hozzávalók 4 személyre:
40 dkg halfilé
2 kisebb tojásfehérje
kb. 20 dkg kókuszreszelék
1/2 citrom leve
A körethez:
25 dkg rizs
1 tk kurkuma

Elkészítés:
1. A körethez a rizst kétszer annyi vízben megfőzzük, és a végén kurkumával és sóval elkeverjük.
2. A bőr nélküli, szálkátlan halat nagyon apróra vágjuk vagy ledaráljuk. Összedolgozzuk a tojásfehérjékkel, sóval, fehérborssal, citromlével ízesítjük.
3. Lassan adagoljuk hozzá a kókuszreszeléket, amennyit felvesz, annyit teszünk bele. Gombócot formálunk a masszából, 2-3 darabot nyársra húzunk, és grillen vagy serpenyőben kisütjük.

Munka: kb. 45 perc
1 adag : 540 kcal


Fotó: RAS / Recepttár