TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Az újranyitás alkalmából a fürdő nemcsak kedvezményes fürdőbelépőkkel, bérletekkel és masszázsbérlettel, hanem különleges programokkal is várja vendégeit 2020. szeptember 5-én.

Az újranyitás alkalmából a fürdő nemcsak kedvezményes fürdőbelépőkkel, bérletekkel és masszázsbérlettel, hanem különleges programokkal is várja vendégeit 2020. szeptember 5-én. A programokon a látogatók a fürdőbelépő megváltásával, térítésmentesen vehetnek részt. Karacs Ildikó mantraénekes koncertjein a gyógyító, testet-lelket simogató rezgések fokozzák a fürdőzés élményét. A zenei vonalat erősíti a VoiceStation csapata, a fürdőben három alkalommal lépnek fel, koncertjeiken nemzetközi filmek és népszerű dallamok hangzanak el. Az egészségről az alakorvoslás program gondoskodik állapotfelméréssel, testösszetétel méréssel és tanácsadással. Emellett a fürdő masszőrei ingyenes, frissítő nyakmasszázzsal kedveskednek a vendégeknek, a külön erre a napra kialakított vitamin bárban pedig lehetőség lesz friss gyümölcslevek kóstolására. A hagyományokhoz híven ingyenes épületlátogatások is várják az érdeklődőket, ahol lehetőség lesz a fürdő alatti különleges ősforrást és barlang rendszert is megtekinteni. A látogatások után helyszíni „Víz-kvíz” játékban is részt vehetnek az érdeklődők, a helyesen válaszolók fürdőbelépőket nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.

A fürdő felkészítési munkálatai a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai szerint zajlottak. A gyógyfürdő munkatársai fokozott nagytakarítási és fertőtlenítési munkákat végeztek a fürdő területén. Az újranyitásra a medencék vizének teljes körű bevizsgálása után kerül sor. A többi fürdőhöz hasonlóan a medencék vizét az előírások szerint fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik. A belépéshez használt proxy órák minden használat után fertőtlenítésre kerülnek. A forgalmasabb látogatóterek (pl. beléptetés, közlekedőterek, vizes blokkok, mellékhelyiségek) legalább óránként, a medence-, illetve lépcsőkorlátok, vízbe jutást segítő eszközök 30 percenként kerülnek fertőtlenítésre. A vendégek részére a releváns pontokon alkoholos kézfertőtlenítő szer és helyes kézmosásról szóló tájékoztatók kerülnek kihelyezésre. Számos előírást (papucs használata, medencék használata előtti zuhanyzás) a házirend már korábban is rögzített. Most ezek fokozott betartására nyomatékosan felhívják a látogatók figyelmét. Papucs nélkül nem engedik be a látogatókat a fürdő területére! A pénztárak előtt és a büféknél kötelező a védőtávolság betartása, melyet felfestett pontok segítenek.
A vendégek még nagyobb biztonsága érdekében a fürdőink bejáratánál hőmérséklet mérést végzünk és 37 fok feletti testhőmérséklet esetén nem áll módunkban a látogatókat beengedni.


Forrás: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.
Kép: Budapestgyogyfurdoi.hu