TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Szeptember 13-án 20 órától a médiaszakemberből lett valóságshow sztár, influencer, Yvonne Dederick és a netminiszterből influencerré, médiaszakemberré vált Horváth Dávid lesz a Sláger Téma vendége, valamint az Éliás Gyulával készült interjú is újra hallható lesz.

Csecsemőkorában artisták nevelték, 15 évesen már férjnél volt, kilenc évvel később megszökött első házasságából. Tízből kilencen talán elkallódtak volna, Yvonne Dederick helyette sikeres, példamutató nemzetközi üzleti karrierbe kezdett. Húsz évvel később már társulajdonosa lett az egyik vezető kereskedelmi televíziónak, a Tv2-nek. Nevét mégis, mint influencer, a Feleségek luxuskivitelben valóságshow egyik szereplőjeként ismerhettük meg. A napokban megjelenő első könyve, a Pályakezdő milliárdosok egyszerre útikalauz, vallomáskötet, életmód- és életviteltanácsadás, nem csak a huszonéveseknek. Hogy mit is ért az előszavában azon, hogy a sikernek nem titka, hanem ára van, azt is megtudhatjuk a műsorból.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Horváth Dávid lesz a vendég. Aki jó évtizede bukkant fel netminiszterként, bevezetve az akkor húszas generációt a netokráciába. Nevéhez fűződik a szó szerint média- és egyben „emberkísérletként” indult legendás Játékteszt videós csatorna és az évek óta töretlen sikerű Pacsi és Tábor. Hogy mik is ezek pontosan, kiderül a vasárnapi adásból. Ahogy az is, miképpen forgatja fel gyökeresen az életünket a közösségi média, hol van ebben az influencerek felelőssége, merre tart a digitális világ.

22 órától a Sláger Téma Extra adásában pedig az Éliás Gyulával készült beszélgetés lesz újra hallható. Az Artisjus díjas zenész, énekes lehetett volna fodrász is, hogy aztán miképpen került a Zeneművészeti Főiskolára, azt is megtudhatjuk. Ahogy azt tizenéves kora óta íródó zenei karrierjének melyek voltak a legfontosabb állomásai. Még arra is választ kaphatunk, hogyan is fordulhat elő, hogy már rögvest az első albumának a Best of címet adja. Éliás Gyula sorra veszi zenei korszakait, közte a legújabbat, a pandémia ihlette Covidance-t is. Hogy a világtörténelem első maszkos slágerének mi lehet a folytatása, azt is elárulja az Artisjus-díjas zenész, énekes.

2020. szeptember 13-án 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Yvonne Dederickkel, Horváth Dáviddal, Éliás Gyulával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!