SLÁGER FM

Izgalmas koncerttel, DevidBowie előtti zenés főhajtással kezdődik augusztus 10-én 23 órakor az idei MagicMirror programja a Szigeten.

Színészek és zenészek tisztelegnek David Bowieéletműve előtt egy ígéretes főhajtással: Blackstar, AbsoluteBeginners, ChinaGirl, Fashion, RebelRebel, Wild is theWind, Tonight, Modern Love, Heroes és más klasszikusok csendülnek el ezen az estén olyan előadók torkából, mint Ónodi Eszter, Jónás Vera, Kiss Llaci vagy az Amerikából éppen hazatért Kamarás Iván.

„AshestoAshes” – Bowie legendás dalát választottuk a koncert címadójának. Porból lettünk, porrá leszünk. És az alcím: hommage – tehát egy főhajtás a XX. század ikonja előtt, akinek életműve műfajokon ível át, és akinek talán a legnagyobb hatása volt mindannyiunkra, akik ezen a produkción dolgozunk attól a naptól kezdve, hogy január 10-én a halálhírére ébredtünk.”– mondta Salamon András, az előadás rendezője.

A Zenekar tagjai, Juhász Gábor – gitár, Nagy Ádám – gitár, Gátos Iván – zongora, Gátos Bálint – basszus és Gerendás Dániel – dob. A mikrofon mögött pedig ők váltják egymást: Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Jónás Vera, Németh Juci, Varga Zsuzsa, Másik János, Müller Péter Sziámi, Gyabronka József, Thuróczy Szabolcs, Kamarás Iván, Kiss Llaci, Nina Josephs, Frank Scuderi.