TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A „Műanyag sláger” egy szerethető funk-pop track, amiben a banda ismét tökéletesen hozza egyedi hangzásvilágát: az elektronikával fűszerezett beatek és a hagyományos hangszerek parádésan egészítik ki egymást.

Az újdonság szövege sem mindennapi, hiszen igen komoly témát feszeget a maga könnyed, befogadható és dúdolható formájában.

„Az emberek szeretnek mindenre címkéket aggatni, megbélyegezni - mint például a mindenkori fiatal generációt is előszeretettel jellemzik léhűtő, céltalan, változásra képtelen brigádként. Pedig ennek a korosztálynak is megvannak a maga úttörői, egyéniségei. Forradalmárok, akik új szemmel nézik a régi időket, tanítók, akik mernek nagyot álmodni és nem félnek szembe menni a régi szabályokkal” - mesélték a tagok az új dal mondanivalójáról.

Színes klip is forgott az új kiadványhoz, amiben a sztorizás helyett ezúttal a zenekarra és a zenélés örömére akartak fókuszálni.
„Extra vizuális elemekként különböző színű ledekkel játszottunk, hogy adjunk némi neonfényű művilágot a képeknek és ezáltal még jobban kiemeljük a szöveg mondanivalóját” - mesélték.

A színészből, zenetanárokból, zenei producerekből és dj-kből álló profi csapatban már mindenki komoly szakmai múlttal rendelkezik.
Miller Dávid (ének) zenei karrierje mellett színészként dolgozik, így több jelenleg futó sorozatban és magyar filmben találkozhatott már vele a közönség, valamint az RTL Klub Reggeli című műsorának műsorvezetője is emellett. Bakonyi Bálint (gitár, elektronika) a 1G School zeneiskola alapítója és vezetője, 22 éve foglalkozik zeneszerzéssel, 2012 óta pedig ismert hazai együttesekkel és előadókkal dolgozik mint producer, illetve hangmérnök. Sümeghi Tamás (dobok) aranylemezes zeneszerző, aki közel 30 éve dobol és olyan nagysikerű művészekkel dolgozott már együtt, mint Keresztes Ildikó, Andy Irvine vagy Alapi István. Jelenleg Magyarország egyik legnagyobb dobiskolájának oktatója. Ullmann Ottó (billentyű, basszus) Dávid unokatestvére, aki szintén színész-zenész családban nőtt fel, így az ő életének is gyerekkora óta képezi szerves részét a művészet. A Kőbányai Zeneiskolában végzett, pár éve pedig az elektronikus műfaj nagy kedvelője, így zenei munkásságát is ennek szenteli. Szegedi Timi (ének) pályafutása 8 éve a Bit Busters nevű elektronikus formációval kezdődött akikkel azóta már MadCity néven meghatározó arcai a budapesti klubéletnek. Emellett több zenei projektben is találkozhat vele és összetéveszthetetlen hangjával a közönség.

Nézzétek meg az új klipet itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton