TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Elérkezett az idő, hogy Ethan Hawke is szerepet vállaljon egy Marvel projektben, a színész ráadásul a Holdlovag című sorozat főgonoszaként csatlakozik az MCU-hoz.

A Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a napokban zárultak le a tárgyalások Hawke és a stúdió között, a hírek szerint pedig a színész az Oscar Isaac által alakított Marc Spector, azaz Holdlovag egyik legnagyobb nemezisét alakítja majd.

Marc Spector története egyébként igencsak izgalmasnak ígérkezik, a karakter egy rövid ideig a CIA szolgálatában állt, majd később zsoldosként folytatta “karrierjét”, az egyik egyiptomi küldetése során azonban életét vesztette. Khonshu, a Hold istene azonban feltámasztotta őt halottaiból, felvértezve őt némi szupererővel.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AKipHmUU2UE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A projekt élére Justin Benson és Mohamed Diab párosa került, akik korábban olyan produkciókon dolgoztak az Újjászületés vagy épp 678. Bár a premier egyelőre nem ismert, mint ahogy az sem tudható, pontosan mikor is kezdődnek majd a munkálatok, annyi mindenesetre már most bizonyos, hogy a szériát Budapesten forgatják majd.


Forrás: Mafab.hu
Videó: Youtube/OfficialCount