TriMedia Sales House
SLÁGER FM

MONYO Land néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye a MONYO Brewing új sörfőzdéjének kertjében, Kőbányán.

Miközben a járvány miatt egyre több hely húzza le a rolót végleg, szerencsére akadnak új fejlesztések is, mint a méltán népszerű MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári, szabadtéri szórakozóhelye, a MONYO Land, ami Kőbányán, a Gyömrői út 148/C alatt nyit majd ki április 30-án. Egyfelől sörfőzde lesz a MONYO Land, másfelől pedig egy jó nagy közösségi tér, ahol ücsöröghetünk majd a bemutatóteremként is üzemelő kocsmában vagy kint a kertben beszélgetve és sörözgetve, pénteken és szombaton pedig a hazai alternatív rockzenei élet jeles képviselői lépnek fel az 1500 főt befogadni képes szabadtéri koncerthelyszínen.

A MONYO Land zenei kínálata még a grafikai arculatánál is színesebb képet mutat: a közös pont a fellépők között az élő (zenekaros) megszólalás, műfajilag azonban szinte bármi belefér a műsorba: a mainstreamet alulról súroló és egyáltalán nem súroló pop-, alternatív és rockzenekarok, hiphop és elektronikus-zenei előadók, a hazai könnyűzenei körforgást évek óta meghatározó produkciók és a legfrissebb, újonnan felkapott arcok egyaránt.
Első bejelentett fellépők a 2021-es szezonra: Carson Coma, Bëlga, The Biebers, Péterfy Bori & Love Band, Ricsárdgír zenekar.Számos lehetőség van gyorsan megközelíteni a külvárosi helyszínt. A ki- és hazajutást megkönnyítve busz különjárat ingázik a helyszín és a Blaha Lujza tér között. A szervezők ugyanakkor elkötelezett hívei a fenntartható megoldásoknak is, így nagyméretű kerékpár tárolóval várják a vendégeket. A tömegközlekedésre is számos variáció van, melyek közül az egyik leggyorsabb az M3 metróval Köki végállomásig, majd további további 5 perc a 98-as számú busszal.

A tervezett nyilvános nyitókoncert időpontja: április 30. péntek, amennyiben a járványhelyzet már lehetővé teszi a rendezvénytartást.

Forrás: Facebook/Monyoland
Kép: MONYO Brewing