TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A fiatal szupersztár képtelen hibázni - megérkezett Dua Lipa legújabb dala, a „We"re Good”, mely nyílegyenesen célozza meg a slágerlisták csúcsát!

Eszméletlen időszakot tudhat maga mögött a kétszeres Grammy-díjas énekesnő: 2020-ban jelent meg várva várt nagylemeze, a „Future Nostalgia”, amely az év egyik legnagyobb zenei dobása lett. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta az albumot, amely zseniálisan ötvözi a 80-as évek klasszikus stílusjegyeit a mai modern pop trendekkel. Augusztus végén pedig megjelent a korong üdítő újragondolása „Club Future Nostalgia” címmel.

Most újabb extra kiadás látott napvilágot az idén két Grammy-díjra is jelölt lemezből: megjelent a „Future Nostalgia - The Moonlight Edition”, amelyen a már jól ismert megahitek mellett három vadonatúj, eddig nem hallott track is helyet kapott. Ezek közül az egyik legizgalmasabb felvétel a rádióbarát „We"re Good”: az új szám egy fantasztikus retro, de mégis modern hangzásvilágú alapot kapott, mely remekül illeszkedik Dua különleges, mély hangszínéhez.

A dalhoz meglepetésekben gazdag klip is forgott, melyben a gyönyörű énekesnő mellett egy ártatlan homár végzetének váratlan fordulatát láthatjuk.
Nézzétek meg a videót itt!
Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music