TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Rakott csirkemell almával

Hozzávalók 4 személyre:
4 ek. ketchup
4 ek. mustár
1 tk. oregánó
3 gerezd fokhagyma
4 ek. olívaolaj
4 fél csirkemellfilé
2 alma
25 dkg gouda sajt


Elkészítés:
1. A ketchupot, a mustárt összekeverjük az oregánóval, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, az olívaolajjal. A csirkemelleket megmossuk, hasonló vastag szeletekre vágjuk, beletesszük a fűszeres pácba és jól összekeverjük. Kb. 15 percig hagyjuk pácolódni.
2. Az almát kimagozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük. Közepes méretű tepsit kivajazunk. A bepácolt húsból egy réteget a tepsibe fektetünk. Befedjük a szeletelt almával és megszórjuk reszelt sajttal. A rétegezést addig ismételjük, amíg minden hozzávaló elfogy. A tetejét a maradék sajttal megszórjuk. Alufóliával lefedjük és előmelegített 180°C-os sütőbe kb. 35 percig sütjük. Ezt követően, a fóliát eltávolítva még 10 percig pirítjuk. Rizi-bizivel tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 920 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


A recept hozzávalóit a Chef Market biztosította. Rendelje meg még ma bevásárlását a Chef Market oldalon otthonról, kényelmesen és használja a SLÁGERFM kuponkódot, ami 5% kedvezményt biztosít és másnap már házhoz is kapja!


Fotó: RAS / Recepttár