TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Dobáljunk mindent a tepsibe, a többit bízzuk a sütőre!

Hozzávalók 4 személyre:
1 szál póréhagyma
1 fej vöröshagyma
1 fej lila hagyma
10 db koktélparadicsom
10 dkg csiperkegomba
1 zellerszár
3 db kaliforniai paprika (piros, sárga, zöld)
8 db csirke felső combfilé
4 ek. olívaolaj
2 ág rozmaring

Elkészítés:
1. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, tetszés szerint nagyobb darabokra vagdaljuk. A húst is megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A tepsibe alufóliát teszünk, meglocsoljuk 2 ek. olívaolajjal, és a zöldségeket beleszórjuk. Ráfektetjük a húst, a rozmaringot rácsipegetjük, és meglocsoljuk a maradék olívaolajjal. A tetejét lefóliázzuk, és 35 perc alatt készre sütjük. Levesszük a fóliát, és még 10 percig pirítjuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 330 kcal


További gyors, könnyen elkészíthető recepteket a Recepttár.hu oldalon talál!


Fotó: RAS / Recepttár