TriMedia Sales House
SLÁGER FM

„Shine Your Light” címmel dobja le Master KG a slágerbombát, ami az idei nyár himnuszának ígérkezik

„Shine Your Light” címmel dobja le Master KG a slágerbombát, ami az idei nyár himnuszának ígérkezik. A lemezlovas autentikus stílusa hibátlanul egészül ki Guetta hamisítatlan hangzásvilágával, az afropop elemekkel fűszerezett dance alapon pedig remekül fekszik az amerikai R&B előadó, Akon vokálja. A trió közöse egy rádióbarát, azonnal táncra késztető felvétel lett, felemelő szöveggel és feel-good életérzéssel.

Master KG az utóbbi hónapokban vált világszerte ismertté „Jerusalema” című megahitjével: a track népszerűsége máig töretlen, hazánkban is a rádiós repertoár kihagyhatatlan eleme. A streaming platformokon több mint 800 milliós hallgatottságot generált, míg TikTok-on 7 milliárd összmegtekintés van a dalhoz készült táncos videókon - a kihívás itthon is egyre nagyobb méreteket ölt, hetente csatlakoznak hozzá különböző szervezetek és csalnak mosolyt az emberek arcára.

„Megtisztelő és nagyon izgatott vagyok, hogy rögtön két ekkora legendával dolgozhattam együtt. Az új single igazán különleges számomra, hiszen amellett, hogy egyesíti a különböző stílusokat, nagyon pozitív üzenete van. Csatlakozzatok hozzánk, amikor a zene erejével újra egyesítjük a világot!” - mondta Master KG, aki izgalmas kiadványaival egy teljesen új közönségnek mutatja be az afrikai kultúra szépségeit.

Hallgassátok meg itt a dalt!

Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music