TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Lady Gaga 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.

"Miközben a világ sok pontján egyre több minden megnyílik, máshol még nem készek a nyitásra. Így a The Chromatica Ball-fellépésekkel megvárjuk 2022 nyarát, amikor meg tudjuk erősíteni az összes fellépés időpontját" - fogalmazott üzenetében az énekesnő.
A koncertturnét eredetileg 2020. március 5-én jelentették be. Az egyhónapos, hat nagyváros arénáját érintő körutat 2020. július 25. és augusztus 27. között akarták megtartani. Lady Gaga fellépett volna a párizsi Stade de France stadionban, a londoni Tottenham Hotspur stadionban, a bostoni Fenway Parkban, a torontói Rogers Centerben, a chicagói Wrigley Fieldben és a MetLife stadionban, New Jerseyben.
A pandémia miatt először 2021-re halasztották a turnét, és most ismét elcsúsztatták egy évvel.
A koncertkörúton Lady Gaga a 2020. májusában megjelent Chromatica című lemezének számait énekelte volna. A turnéra váltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fnPn6At3v28" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Az énekesnő mostanában tért haza Olaszországból, ahol Ridley Scott House of Gucci című filmjében forgatott. Gaga a Gucci divatházról szóló filmben Adam Driver partnere volt. Ő játszotta Maurizio Gucci (Driver) feleségét, Patrizia Guccit, akit azért ítéltek el, mert bérgyilkost fogadott férje megölésére.Forrás: MTI
Kép: Facebook/Lady Gaga