TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Wellhello elveszett kismacskáját keresiAz elnöki páros legújabb dalában elkóborolt kismacskáját keresi. A "Kismacska" egy vidám, játékos, nyári dal, amely az együttes "Zsúr" című albumának a negyedik megjelenése.

„Elveszett a kismacskám, nagyon keresem őt! Az egész város őt keresi plakátokon és már az Instagramon is." - mondta Fluor.

A "Kismacska" az együttes negyedik idei megjelenése. "Arról a helyzetről szól, amikor egy rossz szó vagy megmozdulás után elkószál a párunk az éjszakába, mi meg próbáljuk elérni és visszaszerezni." - magyarázta a rapper.

"Az előző komolyabb hangvételű dalok után a "Kismacska" az első rádiósabb, vidámabb, nyárias számunk. Átjárja egy "feel good", játékos hangulat, amire már mindannyian vágytunk." - tette hozzá Diaz.

Az együttes lázasan dolgozik az új megjelenéseken, s közben a koncertre való előkészületek is elindultak. "Tovább pörgetjük az albumról a zenéket, a nyárra készülünk még egy-két napfényesebb, bulisabb dallal! Közben már izomból próbálunk a fellépésekre is, nagyon izgatottan várjuk a koncerteket!"

Forrás: Supermanagement
Fotó: Supermanagement