TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Megérkezett a miskolci zenekar második nagylemeze! A „Mi fedeztük fel Amerikát” 9 különleges felvételt sorakoztat fel, címadó dala pedig az új single is egyben.

Kreatív és egyben humoros megoldásokkal tarkított videó is készült a fülbemászó, ’80-as éveket idéző trackhez.
„A „Mi fedeztük fel Amerikát” ironikus szövegéhez passzoló klipet szerettünk volna forgatni, ami a zenekar viccesebb oldalát mutatja meg. Ezért végül egy zöld hátteres felvétel mellett döntöttünk, amelynek köszönhetően „bejártuk” Amerika minden szegletét. Török Dani (szólógitárosunk) még a Fehér Ház tetejéről is lecsúszott, szóval azt hiszem, sikerült maradandót alkotnunk ezzel a videóval, amit egyébként újfent Kollár Ábel, a dobosunk rendezett és vágott”- meséli az énekes, Czinke Máté.

A korongon további 8 fenomenális zenét hallhatunk. A számokra jellemző a bandától már megszokott életigenlő szövegvilág, azonban a srácok komolyabb társadalomkritikákat sem félnek megfogalmazni kiadványaikban. Zeneileg a lemezen visszaköszön a ’80-as évek, az indie pop valamint az alternatív rock, ezek ötvözete pedig igazán szerethető, egyedi dalokat eredményezett.

Nézzétek meg a klipet itt!

Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton