TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A svéd duó év elején jelentette meg „Weekend Vibe” című kislemezét.

Most egy igazán különleges új verzió készült a dalhoz: a srácok az indiai dance-szcéna egyik legismertebb formációjával, a Desi Crew-val kiegészülve gondolták újra a tracket. A hagyományos indiai stílusjegyekkel fűszerezett elektro alap merőben új ízt kapott, amin remekül fekszik az eredeti, valamint a Desi Crew által szolgáltatott vokálok fúziója.

Sebastian Atas és Victor Sjöström anno külön utakon jártak: mindketten zenét írtak, producerkedtek, de az igazi áttörést akkor érték el, amikor együtt, Jubel név alatt kezdtek el alkotni. Azóta sorra szolgáltatják az energikus, pulzáló dance-pop remekeket: legutóbb egészen Puerto Rico-ig repítettek minket újdonságukkal - a dallamos dance-pop alap és a lágy, selymes vokál egy feel-good, nyári hangulatú számban teljesedett ki, amit a nemzetközi és hazai rádiók is egyre többet pörgetnek.

Bollywood-ba illő táncokkal gazdagított klip is forgott az egyedi kollaborációhoz.
Nézzétek meg itt a videót, amit pár nap alatt már többmillióan láttak a YouTube-on!


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8XjPvq57Y8Y" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music