TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Maneskin: A "Zitti e Buoni" után újabb dalokkal hódítják meg a slágerlistákat

Újabb rekordokat dönt a 2021-es Eurovíziós dalfesztivál győztes Maneskin, ezúttal a vadonatúj ”I Wanna Be Your Slave” című dallal, amely máris számos platina minősítéssel büszkélkedhet, magabiztosan lépdel előre az Európai Rádiós Listán sőt, a Spotify Viral 50 chartján az előkelő második helyen szerepel, rögtön a zenekar ”Beggin” feldolgozása után, amely a Spotify Global Top 50 listáját is vezeti.
A ”I Wanna Be Your Slave” videóklipet is kapott, amely a zenekarra jellemző energikus, színes és dinamikus látványvilágot adja vissza, mégis a zenét tartja középpontban.
Az ”I Wanna Be Your Slave” mindezek mellett hatszoros platina Oroszországban és számos országban ért el arany és platina minősítést. A dal több mint 220 millió streamelésnél tart Spotify-on, így beérte a zenekar Eurovízió győztes ”Zitti e Buoni” című dalát.
A jól megérdemelt győzelme után a Maneskin 23 platina és 5 arany minősítésnél tart Olaszországban, egyre több hírnevet és rajongót szerezve magának napról napra világszert. Nyáron Európa legnagyobb fesztiváljain és rendezvényhelyszínein lépnek fel, számos teltházas koncerttel.
A ”Zitti e Buoni” és az ”I Wanna Be Your Slave” a Måneskin ”Teatro D’lra – Vol. I” című márciusban megjelent albumán szerepel, amely már platina minősítést kapott, és több, mint 400 millió streamelésnél tart.

Forrás: Sony Music Hungary
Fotó: Sony Music Hungary