TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Hosszú hallgatás után visszatért Lizzo!

A pop-soul koronázatlan királynője vadonatúj számmal borzolja a kedélyeket, amelyben napjaink legsikeresebb női rapperével, Cardi B-vel kollaborált.
A két szupersztár most dolgozott először együtt, a végeredmény pedig egy vad, ütős közös lett, amelyben a róluk szóló pletykákra és szenzációhajhász cikkekre reagálnak a maguk bravúros stílusában. Lizzo és Cardi B igazi slágervárományossal olvasnak be rosszakaróiknak: a „Rumors” mesterien elegyíti kettejük stílusát, Lizzo eszméletlen hangja zseniális duót alkot Cardi B masszív rapbetéteivel.

2019 kétség kívül Lizzo éve volt: eszméletlen tempóban tarolta le a slágerlistákat jobbnál jobb kiadványaival, dalai mostanra pedig már 5 milliárdos streamet generáltak a különböző digitális platformokon. Az emberek egyenesen imádják az önszeretetet (self-love-ot) hirdető előadót, aki nem mellesleg a 2020-as Grammy-díjátadó egyik legnagyobb sztárja is volt. Nyolc jelölésből hármat váltott szoborra, a szakma legnagyobbjai pedig egyenesen az év Aretha Franklinjeként hivatkoztak rá energikus és azonnal felismerhető hangja miatt.

Két ilyen extravagáns előadóhoz merész látványvilágú klip dukál, a „Rumors” pedig pazarul sikerült: Lizzo és Cardi B görög istennőként kápráztatják el a nézőket.

Nézzétek meg a már hazánkban is a YouTube felkapottak között szereplő videót itt!

Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music