TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Népszerű előadásaihoz kapcsoló beszélgetéssorozattal indítja az évadot a Pesti Színház.

Az eldugott kis falu nincstelen lakói szebb életről ábrándoznak. A váratlanul megérkező idegent körbecsodálják, aki azzal henceg, hogy megölte a saját apját. Synge humora és naiv mesélőkedve a legnagyobbak közé emelte vígjátékát, melyet a Pesti Színházban Rudolf Péter állított színpadra A Nyugat császára címmel. Gorkij találóan úgy jellemezte a művet, hogy „komikus oldala természetes úton-módon csap át az iszonyatosba, míg az iszonyatos éppoly könnyen lesz benne komikussá”. Christy Mahon csodálatos karrierjének és bukásának története valóban az ellentétes végletek között csapong. Az apagyilkosságból pillanatok alatt legenda lesz, majd a legendából por és hamu.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1nPXHVbm39w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Népszerű előadásaihoz kapcsoló beszélgetéssorozattal indítja a 2021/22-es évadot, a Pesti Színház, az első alkalommal szeptember 12-én lesz. Vasárnap este, A Nyugat császára előadása után szeretettel várnak minden kedves nézőt egy közönségtalálkozóra, ahol Rudolf Péter beszélget Hegedűs D. Gézával, Ifj. Vidnyánszky Attilával, Gyöngyösi Zoltánnal, Waskovics Andreával és Majsai-Nyilas Tündével.

Időpont: az előadás 19:00-kor kezdődik és várhatóan 21.25-ig tart, ezt követi a közönségtalálkozó.
A közönségtalálkozó az aznapi előadásara szóló érvényes jeggyel, illetve a 2021/2022-as évadra szóló bérlettel díjmentesen látogatható.
Forrás: Vígszínház/Pesti Színház
Kép: vigszinhaz.hu