TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A slágerlistákat pillanatok alatt letaroló „Bad Habits” után Ed Sheeran egy vadonatúj trackkel rajzolja tovább nemsokára megjelenő, negyedik stúdióalbumát.

Eredetileg ez lett volna Ed első zenéje, amit megoszt a lemezről a nagyközönséggel, ám elmondása szerint: „Míg a „Bad Habits” jól beindította a nyarat, a most debütáló szám mindig is kicsit őszi hangulatot keltett bennem, így a szeptembert tűztük ki megjelenésre. Remélem tetszeni fog, mert én nagyon szeretem!”

A „Shivers” lüktető pop hangzásvilágával követi a szupersztár előző megjelenését, a siker pedig szerintünk garantált!

Szintén egy pénteki nap, október 29-e a dátuma Ed soron következő korongjának, ami az „Equals” nevet, azaz „=” jelet kapta, ami szimbólum-használat egyébként nem meglepő a brit énekes diszkográfiájában.
A négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző elárulta, hogy az „=” igazán személyesre sikerült, jelentőségteli pillanatokat dolgoz fel. „Az életem nagyon megváltozott az elmúlt években, hiszen megnősültem, apa lettem, és volt, akit elvesztettem – ezek a témák mind feltűnnek az albumon. Úgyis fogalmazhatnék, hogy a felnőttkorom lenyomata, és alig várom, hogy megosszam veletek ezt a következő fejezetet” - mesélte.

Mindent elsöprő, lebilincselő klip is napvilágot látott az érzelmekkel teli újdonsághoz: az eufórikus hangulatú kisfilm elképesztő látványvilággal és különleges metaforákkal mutatja be azt a csodálatos érzést, amikor az ember szerelembe esik.
Nézzétek meg itt!

Forrás: Magneoton/Warner Music
Fotó: Magneoton/Warner Music