TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A 21. ARC közérzeti kiállítás egy hónapon keresztül, október 17-ig az újbudai Bikás parkban lesz megtekinthető éjjel-nappal.

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokért járó díjakat 2021. szeptember 17-én, a sajtónyilvános díjátadón adták át. A 1061 pályamunka sorsáról a 19 szakemberből álló zsűri döntött.

A legjobb alkotásnak járó díjat Vértessy Flóra és Ónodi Lóránt, "Volt" című alkotása kapta. Második helyezett Vercz Dávid, "Újjászületés" című képe lett. Harmadik helyezést ért el Mészáros Dóra, "Házi feladat-2021" című munkájával. A legkedélyborzolóbb alkotás díját, a Borz díjat pedig Radványi Gábor, "Belóg a lóláb" című műve kapta.

Budapest különdíját Elter Zsolt, "Magyarfalancs" című alkotása kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki Budapest szempontjából a legfigyelemreméltóbb megoldást alkalmazta.
Újbuda különdíját Kocsis Bálint, "Hajrá magyarok!" című pályaműve kapta, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki fontos társadalmi kérdésre progresszív módon reflektál és cselekvésre ösztönöz.
A Hammer Agency különdíját Hegedüs Melinda-”Depresszív addikció” című pályamunkája nyerte el, melyet a díj felajánlója azon pályázat készítőjének ítélt oda, aki marketing szempontból világszínvonalú megoldást nyújtott.

A közönségdíjért pedig most kezdődik a küzdelem. A szervezők arra bíztatják a kiállítás látogatóit, hogy fedezzék fel az idei tárlatot, keressék meg kedvenc alkotásaikat és szavazzanak rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán (www.arcmagazin.hu) 2021. október 17-ig! A közönségdíjazott alkotást 2021. október végén hirdetik majd ki.

A 21. ARC kiállítás Budapest más részeiről elsősorban a 4-es metróval, a Bikás park megállónál leszállva közelíthető meg könnyedén.

A szervezők arra kérik a kiállítás látogatóit, hogy az aktuális járványügyi helyzetre tekintettel mindenki ügyeljen a saját és mások egészségére!Forrás: Twist Communication / 21. ARC PR
Kép: Twist Communication / 21. ARC PR