TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A berlini DJ-producer, Alle Farben egy sor nemzetközi slágert követően készen áll úttörő karrierje következő fejezetének megkezdésére - itt az „Alright”, amit KIDDO-val közösen jegyez!

2014-ben debütált első slágere, a „She Moves” óta napjaink egyik elsőszámú lemezlovasa Alle Farben. Magyarországon a rádiók és a fesztiválok közönsége is rajong érte.

A swing, techno és olykor még a klasszikus zene elemeit is ötvöző EDM sztár előszeretettel kollaborál: alkotott korábban közösen Robin Schulz-cal, James Blunt-tal, Steve Aokival, és az Icona Poppal is.
Legújabb trackjében pedig Svédország egyik legkreatívabb dalszerző-énekesnőjével, KIDDO-val működött együtt. Az „Alright” című, felemelő szám igyekszik átlendíteni egy szakításon.
Alle Farben bővebben kifejti a szerzemény hátterét: „Zenei szempontból némileg hű voltam a gyökereimhez, egy kicsit kevesebb organikus hangszínnel, de továbbra is gondoskodom arról, hogy egyedi stílusjegyeket vigyek a felvételeimbe. Még mindig hallani a trombitát, továbbra is megmozgat, és igyekszem nyári érzést csempészni mindenki szívébe.”

A dal hangulatát fokozza a hozzá tartozó, szürreális házibulit bemutató videóklip, amelyben néhány szórakozó űrlény is feltűnik.

Nézzétek meg itt az újdonságot!

Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music