TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Guettáék egy epikus kollaborációban mutatják meg a barátság erejét: megérkezett a „Family”!

A francia szupersztár, David Guetta ezúttal sem aprózta el a közreműködők névsorát: a vagány Bebe Rexha, a slágergyáros Ty Dolla Sign és napjaink egyik legnépszerűbb rappere, A Boogie Wit da Hoodie is csatlakozott a világ elsőszámú lemezlovasához, hogy közösen hozzák tető alá az év vége legjobb kollabját.

Az új dal témája abból a gondolatmenetből született, hogy a biológiai rokonaink és a választott család közötti különbség halványulni látszik, hiszen a barátság is képes akár a legerősebb kötelékké válni emberek között.

Guetta és Bebe Rexha nem először dolgoznak együtt: 2018-as „Say My Name” című megahitjük - melyben a latin amerikai szupersztár, J Balvin is hallható - szélsebesen tarolta le a hazai és nemzetközi chartokat.
Az új közös, a „Family” pedig egy upbeat dance-pop felvétel lett, amelyben a négy előadó különböző stílusjegyei izgalmas fúziót alkotnak.
A határokon átívelő kollaboráció hamarosan számos ország felkapott művészének közreműködésével egészül majd ki, Latin-Amerikától egészen Skandináviáig, egy soha nem látott és hallott projektté alakítva az új kislemezt.

Hallgassátok meg a bombasztikus single-t itt!
Forrás: Elephant House / Warner Music
Fotó: Elephant House / Warner Music