TriMedia Sales House
SLÁGER FM

Eszméletlen single-lel debütált Benson Boone! A 19 éves előadó „Ghost Town” címmel jelentette meg első szerzeményét, amely valósággal letarolta a digitális platformokat.

Az újdonság egy érzelemgazdag, őszinte gondolatokból fogant, melankolikus pop felvétel – fantasztikus kezdet egy ígéretes új előadó számára.
A mondanivalót az énekes-dalszerző egyik barátjának toxikus kapcsolata ihlette: „A szerelem néha jobban fáj, mint segít. Van, hogy úgy tudod a legjobban megmutatni a másiknak, hogy törődsz vele, ha hagyod őt elmenni” – mondta Benson.

Filmvászonra illő módon derült fény az előadó tehetségére: először egy iskolai zenekarhoz csatlakozva jelentkezett a helyi tehetségkutatóba, ahol végül óriási sikert aratott és azonnal lenyűgözte a közönséget. Utána az Americal Idol-ba is elment, ahol a zsűri szintén odáig volt a végtelenül tehetséges srácért - ő azonban egy adott ponton nem folytatta a versenyt. „Akkor nem tudtam még, ki is akarok lenni előadóként, és nem akartam olyan embert mutatni, aki nem én vagyok” - árulta el.

Most viszont egy teljesen önazonos dallal mutatkozott be, mi pedig alig várjuk a folytatást!
Nézzétek meg a szerelmes képekkel tarkított kisfilmet itt!
Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music