TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A padlás a Vígszínházban már megélt egy ezredfordulót, 33 évet, több mint egymillió nézőt, eljutott a világ távoli tájaira is a 999. stream-ünnepen, november 20-án pedig végre eljön az 1000. előadás ideje is.

A darab szövegkönyvét Sztevanovity Dusán és Horváth Péter, dalszövegeit Sztevanovity Dusán, zenéjét Presser Gábor írta. A Marton László rendezésében bemutatott előadás 13 karakterének bőrébe az eltelt évek során közel 100 színész bújt, de nemcsak a színpadon váltották egymást a generációk, hanem a nézőtéren is.

November 20-án újra nézők előtt nyílik ki a varázskönyv, röpül a szilvás gombóc, és végre élőben szurkolhatunk Rádiósnak, Süninek és a szellemeknek. Az 1000. előadás ünneplését a jelenlévőkön túl minden rajongóval szeretnék megosztani, ezért a jubileum estéjén a produkció fináléját élőben közvetítik a színház Facebook oldalán! Emellett egy különleges Padlás 1000 kiállítás is készült, amelyet szombat estétől a Vígszínház alagsori büféjében tekinthetnek meg az érdeklődők.Forrás: Vígszínház
Fotó: Facebook/Vígszínház