TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A Jubël szempillantás alatt vált Svédország egyik élvonalbeli dance-pop duójává, az áttörést pedig a „Dancing In The Moonlight” című sláger hozta meg számukra.

Legutóbbi nagy dobásuk a „Weekend Vibe” című felvétel volt, amely szintén rádiós kedvenc lett, mindemellett pedig a TikTok-on is hatalmas népszerűságnek örvend a kiadvány. De „So Sick” című daluk is rohamos léptekkel kúszik felfelé a fiatal generáció kedvenc platformján: két hét alatt több mint 150 ezer videó készült a zenére.

A most megjelent „Diamonds” egy Európát átívelő hitnek ígérkezik: a svéd srácok a török szupersztárt, Aleyna Tilkit kérték fel a kollaborációra. A 21 éves énekesnő mára hatalmas globális sikereket ért el: 1,7 milliárd YouTube megtekintést, 150 millió Spotify stream-et és majdnem 600 millió TikTok megtekintést tudhat magáénak. Legutóbbi kislemeze, a vagány pop-rock stílusú „Take It Or Leave It” már közel 1,7 millió Spotify stream-et generált.

A retro hangzású „Diamonds” egy fülbemászó, markáns szinti szólamokkal a bőr alá kúszó kollaboráció lett, amely Aleyna disco-díva vokáljaival válik teljessé. Fülledt nyári esték, vízparti naplementék ideális aláfestése. Az új kollab izgalmas klippel érkezett, amelyben egy lebilincselő gyémántrablás szemtanúi lehetünk.

Nézzétek meg itt:Forrás: Magneoton
Fotó: Magneoton / Warner Music