TriMedia Sales House
SLÁGER FM

John Newman előző dalában, a „Waiting For A Lifetime”-ban már megmutatta, milyen jól áll neki a dance stílus - most ismét egy addiktív trackkel készül meghódítani a pop és house szerelmeseinek szívét: itt a „Holy Love”.

A fenomenális hangú énekes 2013-ban robbant be a köztudatba „Love Me Again” című dalával, onnantól pedig nem volt megállás: sláger slágert követett, fesztiválok, nagyszínpadok, díjak - mindent elért, a lelkesedését azonban kezdte elveszíteni. Aztán beütött a pandémia: „Láttam, milyen boldogtalan vagyok és igazából már nem éreztem azt, hogy sikeres vagyok - pedig úgy tettem, mintha az volnék” - árulta el. A sikert pedig magára szabva értette, elsősorban mint ember, másodsorban mint előadó, így újra elkezdte felfedezni önmagát.

A zenélést is teljesen abbahagyta egy időre, később azonban visszatért szerelméhez: „Észrevettem, hogy valami nagyon hiányzik: kreatívnak lenni. Nem a zeneipari politika, a vörösszőnyeges képek, a repülők és a hotelszobák vagy az ingyen cuccok hiányoztak” - mesélte John. „Maga az alkotás könnyedsége.”

Az előadó, aki tizenévesen még DJ-ként alkotott, visszatért gyökereihez, új dalaiban pedig a masszívabb beateké a főszerep. A „Holy Love” is, követve előző kiadványa stílusát, modern dance-pop elemekkel készül meghódítani a chartokat.

Hallgasd meg itt:

Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Magneoton / Warner Music