TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A többszörös platinalemezes szupersztár készen áll meghódítani a nyarat: megjelent Jason Derulo napsütötte bulihimnusza, amelyet a nagyszerű Kodak Blackkel közösen jegyez.

A Slidin éppen időben érkezik, akárcsak egy várva várt nyári vakáció – mondta Derulo, mi pedig teljesen egyetértünk vele, hiszen a feel-good, karibi hangulatú pop újdonságot hallgatva egyenesen a tengerpartra képzeljük magunkat. A fülbemászó alap és Jason azonnal felismerhető, tüzes vokálja most is verhetetlen párost alkot, míg Kodak Black rapbetétje extrán izgalmas löketet ad a rádióbarát tracknek.

Jason Derulo kreativitásával, folyamatos zenei újításaival mára a világ egyik kedvenc popelőadójává nőtte ki magát: mióta a díjnyertes énekes-dalszerző áttörő Whatcha Say című megahitjével berobbant, több mint 200 millió lemezt adott el és 18,2 milliárdot is meghaladó streamet ért el világszerte. Mindemellett zseniálisan kihasználta a social media adta lehetőségeket, és mára több mint 117 milliós követői bázist épített ki saját felületein.
TikTokon jelenleg a 11. legnagyobb fiók az övé, így nem meglepő, hogy egy izgalmas kihívással jelentkezett a platformon: a Slidin zenéjére táncolók bekerülhettek új klipjébe.

Idén a SZIN-en is találkozhatunk a slágergyáros előadóval, aki a legnagyobb sikerei mellett új számát is bemutatja majd élőben.

Nézd meg a klipet itt:

Forrás: Magneoton / Warner Music
Fotó: Youtube