TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A modellügynökség vezetője nem tagadja, volt egy-két csínytevése gyerekként. Előfordult, hogy bliccelt, de ma már eszébe sem jutna hasonló.

Igazi eleven gyerek volt Kajdi Csaba, aki tizenévesen nem egy rosszaságot követett el. Különösen akkor, ha bliccelésről volt szó, amelyet gyerekfejjel még meg mert kockáztatni. „A volt sógornőmmel blicceltünk és persze lebuktunk. Leszállított minket az ellenőr, mi meg összetűzésbe kerültünk vele, pedig tényleg nem volt jegyünk. 14-15 évesen még máshogy gondolkodtam ezekről a dolgokról. Ma már eszembe se jutna ilyen. Ha jó szolgáltatást szeretne az ember, akkor azért fizetni kell. Tiniként még vicces volt egy-egy megállót ellógni, ma már el se tudok képzelni hasonlót” – árulta el RádiósCyla, akinek nem ez volt az egyetlen csínytevése.

„Kriszti barátnőm elcsent egy doboz cigit a közértből, de lebukott. Én is biztattam őt, de amikor lelepleződött menteni próbáltam magunkat. Meglepődve adtam elő, hogy én erről nem is tudtam. Azonnal felajánlottam, hogy mivel van nálam pénz majd én kifizetem. Így úsztuk meg a dolgot, de több csínytevésünk is volt együtt” – mondta a Sláger Reggelben Kajdi Csaba.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható: Igazi rosszcsont gyerek volt Kajdi Csaba