TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A szeptembertől májusig tartó Battito Infinito World Tour során az énekes Budapestet is útba ejti: 2023. április 19-én a Budapest Arénában lép majd fel.

Ramazzotti elmondása szerint azért is időzítette a turné start dátumát ennyire közel a lemezmegjelenéshez, mert szerette volna, hogy rajongói minél hamarabb hallhassák élőben a vadonatúj dalokat.

„Szerintem csodálatos élmény lesz együtt ünnepelni a Battito Infinito megjelenését. Nagyon komolyan vettem az album és a turné előkészítésének munkálatait, jelen voltam minden részlet kidolgozásánál. Minden koncertben ott lesz egy pici rész belőlem és a személyes történetemből. Alig várom, hogy ismét ellátogassak a világ minden tájára, hogy találkozhassak a rajongóimmal és magamhoz ölelhessem őket – úgy érzem, erre a mostani furcsa időkben különösen nagy szükségünk van” – mondja.

Ez a felszabadultság-érzés és pozitív szemlélet, amely az olasz énekes tervei szerint közelgő turnéját is áthatja majd, érezhető az albumról előfutárként megjelent dalokban is.
Az AMA a szeretet és a szabadság himnusza, amely arra ösztönöz, hogy azt és úgy szeressük, akit és ahogyan csak szeretnénk, anélkül, hogy bárki is befolyásolna minket. Az Alejandro Sanz-zal közös Sono pedig arról szól, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat, akkor sem, ha úgy érezzük, minden ellenünk dolgozik – és ha már elértük, amit szerettünk volna, ne feledjük, honnan jöttünk.

Forrás: Universal Music Hungary
Fotó: Universal Music Group