TriMedia Sales House
SLÁGER FM

A magyar sorozat, „A Király” főcímdala december 2-án jelenik meg digitális formában.

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó, hátborzongatóan életszerű, eseménydús önéletrajzi sorozat az RTL képernyőjén indult el a napokban – minden várakozást felülmúló sikerrel. Az előzetesben és a szériában egyaránt többször felcsendülő „Jöjj velem” a sokoldalú énekes, Peter Šrámek előadásában december 2-án single-ként is megjelenik. December 5-én (fizikai formátumban december 16-án) pedig A Király – Filmzene & Symphonic címmel dupla album érkezik. A kiadvány egyik korongján a sorozathoz készült összes Jimmy által ihletett eredeti filmzene szerepel. A másikon pedig tíz vadonatúj, szimfonikus hangszerelés lesz hallható a legendás előadó klasszikusaiból, köztük egy eddig kiadatlan felvétellel.

Peter Šrámek kísértetiesen hasonló énekhangjával idézi meg Zámbó szellemét a 10 részből álló „A Király”-ban, amelynek főszerepében Olasz Renátó és Nagy Ervin zseniális alakítását láthatjuk. A forgatókönyv szinte automatikusan ötletekkel szolgált és úgy inspirálta dalírásra a szerzőket, hogy azokat akár maga Jimmy is szívesen elénekelte volna.

A szlovák-magyar gyökerű énekesnek nem esett nehezére megérezni Jimmy zenei világát, ugyanis köztudottan nagy rajongója és tisztelője. Egyértelmű döntés volt a sorozat énekhangjának kiválasztásánál a kétszeres Zámbó Jimmy-díjas Peter, hiszen ő tudta a leghitelesebben tolmácsolni a sztárt, miközben megőrizte saját előadói identitását.

A „Jöjj velem” méltán vált a már most nagysikerű sorozat főcímdalává. Fülbemászó refrénje és Šrámek fantasztikus erejű éneklése méltó trónörökössé teszi a dalt és tehetséges előadóját egyaránt.

Fotó: Magneoton
Forrás: Magneoton